Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Inhemska Termex-Cellull – alla tiders isolering

Att isolera huset med Termex-Cellull är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att påverka boendekomforten och energieffektiviteten året runt. Ett hus som isolerats med Termex-Cellull är varmt på vintern och svalt på sommaren.

 


Energibesparing och boendekomfort, bevisat nöjda kunder

Termex-Cellull är brand- och fuktsäker, blåsbar värmeisolering för modernt byggande, ekologiskt framställd av sorterat returpapper genom defibrering. En jämn rumstemperatur utan drag och med utmärkt inomhusluft garanterar enastående boendekomfort. Det är behagligt att bo i ett hus som andas. Tilläggsisolering med Cellull återbetalar sig på några år, beroende på husets ålder, uppvärmningsmetod samt tidigare isolering.

 

Enkel installation genom inblåsning

Installation med inblåsning är ett snabbt och enkelt sätt att ekoeffektivt isolera vindsbjälklag, väggar och bottenbjälklag. Tilläggsisolering av vindsbjälklaget i småhus eller radhus kan exempelvis oftast skötas på ett par timmar, under ett enda besök. I vissa fall kan Cellull blåsas in som tilläggsisolering direkt ovanpå den gamla isoleringen.

 

Se video: Termex-Selluvilla-tilläggsisolering

 

Länge leve träet!

 

 

Vid tillverkningen av Termex-Cellull används trä som redan en gång förädlats industriellt, då returpapperfiber används för framställning av isolering för mer energieffektivt boende. Cellull har ett mycket litet koldioxidavtryck, och tillverkas med ekoenergi. Produktens totala koldioxidinnehåll kan rentav anses vara negativt, eftersom produkten binder mer än fem gånger så mycket koldioxid som dess produktion ger upphov till.

 

Mer information om Termex-Cellullens egenskaper och fördelar: www.termex.fi